31.08.2009

Blue Ski International


Kako najbolje iskoristiti atraktivno jezerce usred Turopolja? Organizirajte natjecanje u skijanju na vodi, pozovite Austrijance, Mađare, Slovence, Hrvate, Srbe i Dance, skupite ekipu za izležavanje na travi i uživajte u vratolomijama ovisnika o adrenalinu. Tako nešto ste mogli vidjeti protekli vikend na jezeru Staro Čiče.

Skijaši su se natjecali u nekoliko disciplina; podijeljeni prema godinama u kategorije za ispod 14, 17 i 21 godinu za dečke i cure , Open men slalom te dvije seniorske muške kategorije. Zbog lošeg vremena u subotu natjecanje je nakratko bilo i prekinuto ali su se hrabri brzo vratili u vodu i nastavili s natjecanjem.


Pobjednica Jelena Matković


Uskoro očekujemo i nacionalno natjecanje, koje će se također održati na jezeru Staro Čiče pošto je ono jedino koje je jedino službeno ovlašteno jezero za natjecanja u skijanju na vodi u Hrvatskoj.


Želimo im lijepo vrijeme, a Vas podsjećamo da se ovako nešto ne propušta tako da pratite informacije na portalu kako bi spremni i oboružani dobrom voljom mogli s nama uživati na sljedećem okupljanju jezerskih skijaša na Čiču.

Morana Popovčić
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 3. prosinca u Osijeku u 17 sati.
KK VRIJEDNOSNICE OSIJEK - KK GORICA
U subotu, 3. prosinca u Srednjoškolskoj dvorani u 19 sati.
HRK GORICA - RK METALAC
U subotu, 3. prosinca u Rijeci u 18 sati.
HAOK RIJEKA CO - ŽOK AZENA
U subotu, 3. prosinca od 9,00 do 21,00 sat u Gradskoj sportskoj dvorani. Sudjeluju klubovi Nogometnog središta Velika Gorica.
U nedjelju, 4. prosinca u Gradskoj sportskoj dvorani u 19,15 sati.
OK GORICA - OK DARUVAR
U subotu, 3. prosinca u Sisku u 19,30 sati.
ŽRK SISAK - ŽRK UDARNIK