31.08.2009

Blue Ski International


Kako najbolje iskoristiti atraktivno jezerce usred Turopolja? Organizirajte natjecanje u skijanju na vodi, pozovite Austrijance, Mađare, Slovence, Hrvate, Srbe i Dance, skupite ekipu za izležavanje na travi i uživajte u vratolomijama ovisnika o adrenalinu. Tako nešto ste mogli vidjeti protekli vikend na jezeru Staro Čiče.

Skijaši su se natjecali u nekoliko disciplina; podijeljeni prema godinama u kategorije za ispod 14, 17 i 21 godinu za dečke i cure , Open men slalom te dvije seniorske muške kategorije. Zbog lošeg vremena u subotu natjecanje je nakratko bilo i prekinuto ali su se hrabri brzo vratili u vodu i nastavili s natjecanjem.


Pobjednica Jelena Matković


Uskoro očekujemo i nacionalno natjecanje, koje će se također održati na jezeru Staro Čiče pošto je ono jedino koje je jedino službeno ovlašteno jezero za natjecanja u skijanju na vodi u Hrvatskoj.


Želimo im lijepo vrijeme, a Vas podsjećamo da se ovako nešto ne propušta tako da pratite informacije na portalu kako bi spremni i oboružani dobrom voljom mogli s nama uživati na sljedećem okupljanju jezerskih skijaša na Čiču.

Morana Popovčić
Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport