21.12.2009

Blagdansko ludilo u Liquid baru


A sada slijedi propagandni program koji vam donosi Liquid bar, Zvonimirova 9.

PART I - The place to BE !!!

Četvrtak je 24.12.2009. cca 16.09. sati .Dolazimo s posla, slomljeni kao inače. Pomisao na svakodnevne obaveze poput pranja suđa, peglanja, čiščenja snijega, pranja auta itd. ne bude baš entuzijazam u nama. Polako ludimo... Odjednom... ”proteče” nam misao.... BAMMM drito u vugla. Pa danas je TULUM u Liquidu!!!!

Nabrzinu tuširanje, lakiranje, ”blanširanje”, obleka pa onda još samo tri skleka i pravac Liquid Bar .....7 minuta poslije...... Stižemo u Liquid Bar kad tamo, BOŽIĆNI TULUM!!! Zika, klopa, neizostavne hostese, najbolja medica... Ma kakva špica!! I kaj’e najbolje, pa tu su... SVI. Rekao sam Vam na početku... The place to BE !!!


PART I I - Liquid Bar 01.01. year 2010.

Početak avanture je već oko 17.00. sati tako da svi lijepo pozdravimo staru i uđemo u novu, nekima bolju, a nekima lošiju ali svakako Novu 2010. godinu. I tako polako ispijajući piće Vašeg odabira uz probrane hrvatske delicije slijedi na našem programu vatromet “VATRENKO” sa višegodišnjom tradicijom pod “dirigentskom palicom” Gosp. Tvrtka - A’C’A’ Chuba. Na igralištu vrtića “Ciciban” u osmom Martu sa početkom u 22.22.sati. Vjerujte mi NE želite propusti početak istog. Vatromet je uključen u cijenu upada od 0,00 kn ali svaka donacija je uvijek dobrodošla s obzirom na veličinu projekta (donacije-plava limenka na šanku). NE propustite!!

Sve to skupa popraćeno je vrhunskim hitovima domaće i strane glazbene scene do sitnih jutarnjih sati u društvu naših uslužnih konobara,te “kreativnih” hostesa.

P.S.upad na božićni kao i na novogodišnji tulum = 0,00 Kn


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati