29.03.2011

Besplatne instrukcije iz matematike

U organizaciji Foruma50+ započela je provedba projekta "Besplatne instrukcije-zlatna generacija mladima" za učenike prvih razreda iz Srednje strukovne škole Velika Gorica koje besplatno vodi umirovljeni profesor matematike Franjo Šego.

Projekt koji financira Grad Velika Gorica za svoj cilj ima aktiviranje umirovljenih profesora nižom cijenom rada od tržišne te pružanje potpore mladima koji nisu u mogućnosti financirati potrebnu dodatnu poduku za savladavanje gradiva iz matematike.

Štednjom obiteljima učenika i dodatnom zaradom umirovljenim profesorima želi se poboljšati financijsko stanje uključenih, ali prije svega povećati  broj učenika koji završavaju školovanje. Da postoji potreba za ovime pokazuje i 96 prijavljenih učenika.

Za sada su formirane 4 skupine učenika u skupinama od 12 do 18 učenika. Predavanje se izvode u blokovima po 2 sata prema rasporedu i mogućnostima školskog prostora i obveza učenika u praktičnoj i drugoj nastavi. Nastava je predviđena za svaku skupinu od najmanje 20 sati.

- S obzirom na veliki interes učenika i ograničena sredstva, Forum50+ očekuje nove donatore, kako bi mogli svim učenicima, kojima je to potrebno, omogućiti poduku - istaknuo je voditelj projekta i predsjednik Foruma50+ Ivan Svetopetrić.

instrukcije.jpg


Komentari
30.03.2011 - forum50+
to nije fuš momci, legalan posao sa plačanjem svih poreza.Pomoć učenicima i pomoć profesorima u mirovini.HR je siromašna zemlaj. Ovo je upravo boroba protiv onih koji daju instrukcije po vrlo visokim cijenama i ne plačaju poreze. HR je zemlja s vlo niski stupnjem obtrazovanja a siromašni učenici ne mogu plačati instrukcije i njih oho 12 posto ne završava strukovne škole.
30.03.2011 - Endsieg
fušu? pa besplatne su!
29.03.2011 - Obrtnik
Damping cijena? Kaj o tome ima reči novi zakon o fušu? Zašto tolikim učenicima trebaju instrukcije? Nešto nije u redu s tim školstvom.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a