18.03.2010

Bassline Dream Gliders


Ove subote u Klubu 100 održati će se hvalevrijedan humanitarni tulum na kojemu će se sakupljati sredstva za pomoć 28-godišnjoj Sandi Šakić kojoj je dijagnosticiran rak kostiju potkoljenice, a nakon čega joj je amputirana noga. Kako su troškovi liječenja, rehabilitacije i medicinskih pomagala znatni, skupina prijatelja organizira niz akcija prikupljanja sredstva.

Uz humanitarnu notu, ovaj tulum jamči i dobru zabavu, a evo dijela onoga što vas tamo očekuje. Glazba raznolika, ali pogonjena basom koji pristaje i nazivu programa - Bassline Dream Gliders. Bit će tu Electro, Nu breaks i Wooble ritmova, Funky i House zvukova te naravno brzog Drum'n'bass-a.

Voditelji kroz ovo glazbeno putovanje su dvojac tOc i Laba, a zasvirat će i Pattern 11 koji vas vodi kroz tech house, Ritmoss - efekt majstor na PAD mašini, te MC Swyram Jabba.

Ulaz je 15 kuna, a sav prihod od ulaznica donirat će se Sandi. Tražite li mjesto za zaplesati ovaj vikend nećete pogriješiti navratite li u Klub 100.Komentari
18.03.2010 - cool232
Thumb up!!!!!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife