13.11.2010

Barišić i Ožbolt primili se lopate

Jezero Ježevo u Novom Čiču dobiva novo lice i na tragu je da postane ljetno okupljalište, nadajmo se i kupalište, Velikogoričana. Sve dok se veliko jezero Čiče ne uredi kao gradsko kupalište, a za što će vjerojatno proći godine, ljetnu boju na koži i osvježenje tražit ćemo na Ježevu.

Nakon što su mjesni odbor i ŠRU Odra napravili grube radove i počistilo šipražje, počistili okoliš od smeća i napravili zemljane radove, jezero je dobilo novo lice. Akcija uređenja okolišta jezera Ježevo nastavljena je jutros sadnjom sadnica drveća.

Uz mještane, aktiviste i članove raznih udruga akciji pošumljavanja priključili su se i gradonačelnik Dražen Barišić i predsjednica Gradskog vijeća Vesna Škare Ožbolt.

jezevo11mj.jpg
Gradonačelnik Dražen Barišić i predsjednica Gradskog vijeća Vesna Škare Ožbolt na radnoj akciji

- Akcija pošumljavanja prvi je korak u uređenju rekreacionog dijela jezera i nadam se da ce iduće godine građani Velike Gorice uživati ljetne dana na jezeru Ježevo - rekla je Vesna Skare Ozbolt.

- U planu je jos urediti plažu, uređenje mjesta za odbojku na pijesku, dječje igralište i ostale popratne sadržaje - poručio je Nikola Šimac, predsjednik mjesnog odbora Novo Čiče.


Komentari
16.11.2010 - gego
a kaj da oni rade? Gorička komisija za procjene šteta je odradila sve u roku, a jadna Zlata Filipović je svaki dan u gradskoj upravi bila od "ve do ve" Isplate idu krajem mjeseca. Ne kužim o čemu ti pričaš?
13.11.2010 - miki
Jebe se njima, uređuju plažu, a ljudi se nakon poplava i dalje smrzavaju u mokrim kućama.
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.