06.03.2011

Bal prosvjetara

Već tradicionalni „bal prosvjetara“ koji se održava svake godine uoči fašnika još jednom je pokazao maštovitost i smisao za humor koji imaju učitelji i zaposlenici velikogoričkih škola.

balprosvjetara2.jpg
Severina je imala nezaboravan nastup, a i ovoga puta obleku je osmislio poznati modni stilist

Ovoga petka u restoranu u Okuju skupili su se zaposlenici škola Velike Gorice i okolice da pokažu da nisu samo ozbiljni i strogi djelatnici kojih se djeca plaše čim počnu otvarati imenik. Dapače, da ih je vidio itko od njihovi učenika vjerojatno ih ne bi ni prepoznali. Držeći se one „kad je bal, nek je maskenbal!“  Tako su se na jednom mjestu našli kuhari, Bavarke, Šeherezade, Tajči, Zebre, indijanci, gejše i mnogi drugi čudnovati likovi.

balprosvjetara.jpg
I šeici su svratili do Okuja dok se ne smiri stanje u Libiji

Vrhunac večeri bio je kada se iza dimne zavjese uz zvukove svima poznate „Moje štikle“ pojavila Severina oduševljavajući plesnom koreografijom i uvijek  zamamnim obilnama. Naravno bio je to dio natjecateljskog nastupa zaposlenika OŠ Nikole Hribara koja se skupina zvala “Tajči se vraća kući“, a Severina je bila gošća na toj „turneji“. Ista skupina uvjerljivo je odnijela prvu nagradu. Drugo mjesto  pripalo je skupini „1001 noć“, a treće bavarkama iz OŠ Jurja Habdelića.

balprosvjetara1.jpg
Kuhari uvijek spremni za dobru klopu i zafrkanciju

Bez obzira na osvojene nagrade salve smijeha i pjesme ispunile su cijelu večer, a učitelji su feštali do dugo u noć jer, na sreću svih, subotom nema škole.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura