15.11.2010

Bajkeri prema Vukovaru staju i u Gorici

Probudi li vas sutra ujutro tutnjanje nalik na grmljavinu ne brinite, u grad stiže kolona motociklista iz Prevlake na proputovanju prema Vukovaru gdje će sudjelovati u Koloni sjećanja.

Kolona motociklista pod nazivom "Zajedno u ratu, zajedno u miru" koja je jučer krenula iz Prevlake prema Vukovaru sutra će zastati u Velikoj Gorici gdje će u 7 sati ujutro na Spomen obilježju poginulim braniteljima na velikogoričkom groblju položiti vijence.

Na put dug više do 1000 kilometara iz Prevlake se uputilo 50 motociklista, a u tri dana putovanja očekuje se da im se pridruži još dvjestotinjak bajkera koji će 16. studenog stići u Vukovar. Cilj karavane je još jednom povezati Hrvatsku i zajedno se pokloniti žrtvama agresije na Vukovar, na Hrvatsku te sudjelovati u Koloni sjećanja.


Komentari
16.11.2010 - gego
Jako lipa gesta :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.