23.03.2010

Azra tribute bend


Nakon što su priredili nenormalni tulum s Nenormalnim Balašević tribute bendom Klub 100 nam ovaj petak dovodi iz Novog Sada još jedan tribute band i to onaj posvećen legendarnoj Azri. Ulaznice su po cijeni od 30 kuna, a možete ih već od danas kupiti u Klubu 100.

Azra je jedan od najutjecajnijih bendova bivše Jugoslavije 80-tih godina prošloga stoljeća, svojevrsni lideri Novog vala uz frontmena Branimira Johnny Štulića, a njihove pjesme poput Balkan, Marina, A šta da radim, Usne vrele višnje i brojne druge, jednako su popularne danas kao i u vrijeme nastajanja.

Petero najbržih čitatelja koji nam pošalju svoje podatke na email nagrade@vgdanas.hr osvojit će besplatan ulaz za sebe i pratnju.

Kako bend "skida" Azru najbolje da poslušate u njihovom promotivnom video uratku.

Komentari
23.03.2010 - v.d. urednik
Dragi svi, zbilja ste bili brzi danas i nažalost nemamo dovoljno karata za sve! Dobitnici tj. najbrži će dobiti obavijest na mail! Lijepi pozdrav do iduće nagradne igre ...
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife