20.08.2009

Azil za životinje


U mjestu Petina nedaleko od Domovinskog mosta nalazi za azil za životinje u koji dolaze nezbrinuti psi sa područja Grada Velike Gorice. Azil se nalazi u sklopu pansiona i centra za školovanje pasa „Alpha-dog team“ kojega vodi Robert Kranjčec.


Trenutno je u azilu smješteno 20 pasa, starih od par mjeseci do 2 godine, koji čekaju udomljenje. Ne nađe li im se u roku od 60 dana od dolaska u azil udomitelj, psi su uspavani.


Svi psi se cijepe i čipiraju te su pregledani i pod stalnim nadzorom Veterinarske stanice Velika Gorica.


Tražite li psa za kućnog ljubimca, ovo je onda zasigurno prvo mjesto na kojemu bi ga trebali potražiti. Slike i podatke o psima koji čekaju udomitelja možete pregledati na web stranicama Alpha-dog teama.

Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.