08.11.2010

Azena treća ekipa lige, MOK V.Gorica prijeti izbacivanje

Odbojkašice Azene u subotu su pobijedile gošće iz Pule u utakmici 5.kola Superlige rezultatom 3:1 u setovima, i trenutno se nalaze na 3.mjestu ljestvice.

Konačni rezultat ne odaje činjenicu da je ekipa OTP Banke Pula krenula jako dobro u igru, na samom početku gošće su osvojile prvi set sa sedam razlike (16:25). Ali nakon toga Azena se trgnula, i «vratila» im dvostruko dobivši uvjerljivo druga dva seta (25:15, 25:14). Neizvjesnost je tek nešto bilo u posljednjem setu, kojeg su Velikogoričanke dobile s minimalnom razlikom (25:23), ali zahvaljujući ovim bodovima sada su na trećem mjestu ljestvice. Sljedećeg vikenda igraju u Slavonskom Brodu protiv Marsonije.

Za razliku od ženske ekipe, momčad OK Gorica nije uspjela doći do novih bodova na gostovanju u Varaždinu. OK Žerek bio je bolji, te odnio pobjedu 3:1 u setovima (25:23, 20:25, 25:18, 25:21).

MOK Velika Gorica utakmicu 4.kola 1.Hrvatske odbojkaške lige nije ni odigrala. Prema dopisu Udruge klubova prvih hrvatskih odbojkaških liga, nisu na vrijeme obavijestili o vremenu početka utakmice na domaćem terenu protiv Rovinja, te se utakmica registrirala 0:3. Sukladno tomu, također im je oduzet i jedan bod, te su sada na začelju ljestvice s –1 bodom.

Ovoga vikenda na gostovanju u Bibinjama nisu se pojavili zbog čega je i ta utakmica bez borbe upisana 3:0 za OK Goran Bibinje, a zbog ovih događaja prijeti im izbacivanje iz daljnjeg natjecanja.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Sport

U subotu, 21. siječnja u 18 sati u Gradskoj sportskoj dvorani.
KK GORICA - KK JOLLY JBS
U subotu, 28. siječnja u Zadru.
OK ZADAR - ŽOK AZENA
U subotu, 4. veljače u Čazmi.
MOK ČAZMA - OK GORICA
U nedjelju, 5. veljače u Gradskoj sportskoj dvorani.
OK VELIKA GORICA - OK NEBO