19.08.2010

Automatska rasvjeta na tri igrališta

Iz Gradske uprave javljaju da se završavaju radovi na automatskoj rasvjeti na kombiniranom igralištu u gradskoj četvrti Vladimir Nazor u sklopu školskog dvorišta OŠ Eugena Kumičića.

Uz ovo igralište već su ranije završeni radovi na rasvjeti na kombiniranim igralištima u mjesnim odborima Velika Buna i Rakitovec, a grad je za radove na ove tri lokacije u proračunu za ovu godinu izdvojio 236 tisuća kuna.

Uređena i osvijetljena igrališta sada će se moći koristiti u večernje sate sve do 22:30 sati kada se rasvjeta gasi, dok se rasvjeta automatski pali zajedno sa sustavom javne rasvjete. Kako dani polagano bivaju sve kraći "radno vrijeme" ovih sportskih igrališta se produžilo.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati