29.01.2011

Audicija za TV spot "Cuga je tuga"

Noć u kojoj u alkoholiziranom stanju uzrokujete prometnu nesreću ili jutro poslije pijanstva, mogući su scenariji za televizijske spotove koji će se snimati u Velikoj Gorici u sklopu gradske kampanje Cuga je tuga.

Upravo stoga pozivaju se mladi od 14 do 17 godina da se odazovu na audiciju koja će se održati u srijedu, 2. veljače, u vremenu od od 10 do 12 sati i od 14 do 16 sati u dvorani Doma kulture Galženica, Trg Stjepana Radića 5.

- Naknada za sudjelovanje u spotu se ne daje već nju predstavlja mogućnost da promoviraju sebe i društveno se angažiraju - poručuje mladima Arijana Mataga Tintor iz Upravnog odjela za društvene djelatnosti koji s udrugom Kultura Nova organizira televizijsku promociju kampanje.

Četvero mladih Velikogoričana, tri dječaka i jedna djevojka, tako će postati glavni protagonisti 4 priča koje će ukazivati na opasnosti konzumiranja alkohola među mladima. Uz glavne glumce na audiciji će se odabrati i dvadesetak statista koji će se pojaviti u spotovima čija prikazivanja ćemo moći vidjeti na lokalnim i nacionalnim televizijskim postajama.

U slučaju potrebe za dodatnim informacijama javite se na telefone gradskog Upravnog odjela za društvene djelatnosti na brojeve 6269 917 i 6269 918.Komentari
31.01.2011 - cool232
svaka čast :) valjda te budemo i vidli uskoro ;)
31.01.2011 - zdrafko l.
sam se ja prijavil! nego:)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati