08.02.2010

ARRK Gorica zlatni


Natjecateljice iz Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica osvojile su ovaj vikend na Kupu Republike Hrvatske - zlatnu medalju.

U kategoriji Mini formacija 2 plesna gorička formacija „ALL STARS“ osvojila je prvo mjesto. Inače, ALL STARS-icama je to treća medalja koju su osvojile nakon godinu i pola nastupanja po turnirima diljem lijepe naše.

arrkgorica022010.jpg

Formacija „SWEET DREAM“ u kategoriji Mini formacija 1 osvojila je četvrto mjesto i dokazala da je u svoja tri nastupa ozbiljni konkurent za buduće veće rezultate.

Jučerašnje osvajanje zlatne medalje koja je otišla u Veliku Goricu dokaz su predanog i stručnog rada svih djelatnika mladog Akrobatskog rock'n'roll kluba Gorica koji djeluje samo dvije godine. Ovime se ARRK Gorica svrstao u sam vrh akrobatskog rock'n'rolla u Republici Hrvatskoj.

Značajan rezultat ostvarila je i formacija „MUSTRE“ koje su se na ovom natjecanju po prvi puta plasirale u veliko finale i osvojile šesto mjesto, što je izuzetan rezultat za natjecateljice koje imaju samo sedam godina.

www.zagrebacka-zupanija.hrKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati