10.03.2010

Alkohol nije cool


U cilju prikupljanja mišljenja mladih o prisutnosti alkohola među njihovom populacijom, u OŠ Eugena Kumičića održana je fokus grupa, koju je vodio Frano Ridjan, voditelj popularne Parlaonice. Svjesni problema koji nas okružuje, učenici 8d razreda otvoreno su i jasno iznijeli svoje stavove i razmišljanja o prisutnosti alkohola među mladima, ali i o nepoštivanju zakona o zabrani točenja alkohola maloljetnicima.

U radu fokus grupe sudjelovale su i predstavnice upravnog odjela za društvene djelatnosti, školstvo i predškolski odgoj Arijana Mataga Tintor i Mirna Gajski, jer će upravo ovaj odjel, u ime Grada Velike Gorice, uz velikogoričku policiju biti nositelj kampanje  kojom će se upozoriti na problem zlouporabe alkohola među mladima.


kumicicradionica.jpg

Učenike je pozdravio i gradonačelnik Dražen Barišić naglašavajući da je prije početka kampanje važno čuti mišljenje onih kojima se obraćamo, a upravo se to kroz fokus grupu i dobilo - svojim razmišljanjima i stavovima osmaši su podržali ideju o kampanji koja će potaknuti odrasle na poštivanje zakona, a mlade upozoriti na opasnosti prekomjernog pijenja.Komentari
11.03.2010 - jajodokrajo
Vjerojano tako nekako ivane!!
10.03.2010 - ivan
A nakon svega toga, stariji su otisli na nesto kratkoga, a ovi mlađi na ribara i colu sky!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati