12.06.2010

Aleksandra Grdić prošetala Cabanom u badiću


Sinoć je naša najpoznatija misica Aleksandra Grdić opet iznenadila sve prisutne u Velikogoričkom klubu Cabaňa s svojom pojavom. Naime, u vrijeme trajanja jednog od poznatijih modnih događaja u Hrvata  manekenka je pokazala svoje drugo lice  podržavši mlade dizajnerice koje su svojom kreativnošću  zadobile njezine simpatije na prvu loptu.

- Čim su me cure iz Scarlet's-a nazvale te predložile da im nosim reviju molila sam ih da nikako to ne naprave bez mene.  Prvi dogovor je bio da istu napravimo tjedan dana prije, ali zbog mojega zasluženoga odmora na Ibizi pomaknuli smo istu za koji dan kasnije -  kaže Aleksandra Grdić.

Trojac pod imenom Scarlet's čine apsolventice tekstilno tehnološkoga fakulteta koje su ujedinile svoje ruke i snagu  te pred mnoštvom okupljenih u klubu Cabaňa pokazale kako one vide nadolazeću modnu sezonu.

scarlets.jpg

U četiri izlaska pokazale su svoje viđenje poslovnih žena, večernjih haljina, svakodnevnih krpica te kupaćih kostima. Najveću pažnju zadobile su prilikom predstavljanja kupaćih kostima koje su nosile Patricija Kvaternik, Zorana Vukić, Aleksandra Vukić i Vanesa Mešić.

Fotogaleriju iz Cabane moći ćete pogledati na VGdanas kasnije tokom dana.Komentari
14.06.2010 - Micek101
Da upravu si treba ih sve maknut i staviti narodnjake da klub bude svaki vikend pun slažem se s tobom
14.06.2010 - di je tu copy?
Micek101...pricas gluposti...u klubu 100 treba napraviti rosadu. trebalo bi se maknuli bahati konobari i bahati vlasnika sa svojim redarima!
13.06.2010 - simply me
jedna od dizajnerica je iz vg i umjesto da ste ponosni na sugrađanku vi imate ovakve zlonamjerne komentare... e to je jedini užas vezan uz reviju
13.06.2010 - blabla
Nedostaje vam treča dizajnerica na ovoj fotografiji i to definitivno nije u redu!!!!
12.06.2010 - Micek101
Super je kad smislis nesto novi ali smijesno kad kopiras tude ideje presmjesno
12.06.2010 - sanjin
pričate bezveze! Svaka čast da se nešto radi, osim da se toči cuga!
12.06.2010 - Micek101
Cabana copy Klub 100 !!!
12.06.2010 - vrisak
uuuu.. aleksandra grdić... kako li je naš grad počašćen samo ta takva svjetska ličnost hoda njegovim pločnikom... žasu
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife