03.03.2010

Akcija prikupljanja oružja


Grad Velika Gorica, Policijska postaja Velike Gorice i braniteljske udruge zajedno organiziraju akciju dragovoljnog prikupljanja oružja, streljiva i minsko-eksplozivnih sredstava.


Utvrđeno je to na današnjem zajedničkom sastanku, na kojem su sudjelovali gradonačelnik Velike Gorice Dražen Barišić, zamjenik Ervin Kolarec, načelnik policijske postaje Evelin Mustapić i njegov suradnik Božo Radoš te predstavnici svih braniteljskih udruga s područja Grada Velike Gorice

 

Akcija, pod radnim nazivom „Zbogom oružje“ bit će održana 24., 25. i 26. 3. 2010. godine od 12 do 20 sati u prostorijama braniteljskih udruga u Velikoj Gorici, Trg kralja Tomislava 2 (zgrada stare općine, I. kat, soba 13).

 

Oružje će se predavati dežurnim članovima braniteljskih udruga bez evidencija i nazočnosti službene osobe (policije), a policija će svakodnevno odvoziti prikupljeno oružje. Detaljne informacije moguće je dobiti na telefon 099/5129246, a građani će o akciji biti obaviješteni i putem letaka i plakata kao i kroz sredstva javnog informiranja.Komentari
04.03.2010 - ivan
a cuj, ako je komplet potpun to je veca cijena, isto kao kad u diablu skupis cijeli komplet!
04.03.2010 - cool232
zato kaj ima arsenal doma?
03.03.2010 - rambo
Pa mogli bi im dati koju kunu bar... :)
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

-izložba slika hrvatskog slikara
-izložbeni prostor POUVG-a