04.09.2010

Akcija prikupljanja krvi odazvalo se 315 darivatelja

Na trodnevnoj akciji darivanja krvi koje je organiziralo Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica prikupljena je 271 doza krvi.

U prostorijama ambulante Zračna luka na kojoj je pristupilo 43 darivatelja, u prostorijama Policijske postaje Velika Gorica pristupilo je 152 darivatelja dok je u Domu kulture Galženica pristupilo 120 darivatelja. Kako su odbijena 44 darivatelja prikupljeno je navedenih 271 doza krvi.

Iz Crvenog križa se zahvaljuju svim dobrovoljnim darivateljima krvi koji su se odazvali akcijama i koji su darujući dio sebe spasili život ili zdravlje nepoznatom primatelju.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati