05.10.2010

Admiral Domazet o Domovinskom ratu u POUVG

Večeras u 19 sati u gradskoj vijećnici Pučkog otvorenog učilišta gostovat će admiral Davor Domazet-Lošo koji će promovirati svoju posljednju knjigu "Hrvatski Domovinski rat 1991-1995".

„Može se reći da je bilo više razloga za pisanje ove i ovakve knjige. Jedan je svakako bio nezaobilazan, pače odlučujući, a to je da je Hrvatska, petnaest godina nakon oslobodilačke operacije OLUJA, sve bliže, ali i sve čvršće u zagrljaju 'zapadnog Balkana', odnosno 'Jugosfere'. Podloga tom protuhrvatskom smjeru, ili toj hrvatskoj stranputici jest sustavna kriminalizacija Domovinskog rata koju, za račun krojača 'novog svjetskog poretka', provode raznorazni politički, medijski i urudžbeni 'vučji čopori'. Njima je itekako dobro znano da, ako se obezvrijede vrednote na kojima je stvorena hrvatska država, do četvrte Jugoslavije, jer je treća bila ona Miloševićeva, neće biti teško doći. Zato je ova knjiga odgovor svima njima, njihovim obmanama i njihovim lažima, jer ona na sveobuhvatan način tumači rat na području bivše Jugoslavije.“ napisao je u proslovu knjige autor, admiral Davor Domazet-Lošo.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati