01.12.2010

A sada nešto sasvim drugačije

Kesten impro cabaret kolektiv je umjetničko-eksperimentalna skupina koja svoj rad temelji na izražavanju putem elemenata muzičkog teatra, cirkus arta, pokreta, projekcija i sjena. Dakle, to je performans grupa!

A večeras u Klubu 100 izvest će program Umjetnost odustajanja v.0 koji predstavlja avantcirkusko-zvučni performance koji ispituje motivaciju i energiju samih izvođača te njegovu uvjetovanu kondiciju.

Nakon performansa nastavlja se luda dubstep zabava koju će vam priuštiti dvojac FreQ deCay & Tepa (dubcrossstep, hellstep, windstep), a mole se čageri van kondicije i srčani bolesnici da izbjegavaju plesni podij.

Sve ovo je nastavak Humphrey Bogart festivala koji svoj treći dan obilježava u Klubu 100, a ulaz je i ovdje slobodan. Prije svega bit će neobično, a to je dovoljno dobar poziv da bude zanimljivo.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati