Novosti Sport Događanja
Novosti

FOTO Krenula proljetna sadnja cvijeća: 27 000 sadnica za rascvjetanu Veliku Goricu

Salvija, petunija, begonija, vinka, tagetes i ageratum u raznim bojama neke su od vrsta koje će krasiti naš grad ovog ljeta.

Sport

Ivan Krpečanec viceprvak Europe s hrvatskom Socca malonogometnom reprezentacijom: Na putu do srebra padali i Španjolci, Srbi, Rumunji...

Hrvatska Socca malonogometna reprezentacija ostvarila je još jedan spektakularan uspjeh, osvojila je naslov viceprvaka na Europskom prvenstvu u moldavskom Kišinjevu, a dio ove ekipe bio je i Ivan Krpečanec, aktualni prvak Breške lige s Donjim Hruševcem, a trenutno nosi i dres Meštrice, našeg turopoljskog niželigaša iz Gornje Lomnice i člana Jedinstvene županijske nogometne lige.

Novosti

U petak otvorenje Goričkih večeri uz Magazin!

Pred nama su dva tjedna zabave uz koncerte, kino projekcije na otvorenom, kreativne radionice i još mnogo toga što nam donose ovogodišnje Goričke večeri.

Volonteri čistili okoliš u sklopu akcije" Od izvora do mora": Skupljali stare gume, boce i wc školjke, priključio im se i gradonačelnik

Ovi vrijedni i savjesni građani vraćaju prirodi njen sjaj koji uništavaju nesavjesni građani bacanjem raznog otpada iz svojih automobila ali i iz kamiona koji prevozi građevinski otpad. Našlo se tu svega – od plastičnih vrećica, boca, šute, pa sve do stare wc školjke.

Pogledaj sve

Nikola Rak načeo Kurilovčane, Tigrovi na kraju 'petardom' izborili polufinale Županijskog kupa

Nogometaši Kurilovca nisu se baš proslavili na gostovanju u Rakitju kod GNK Tigar Sveta Nedelja, lidera 4. NL Središte Skupina B, gdje se još, s više ili manje uspjeha, natječu i Mraclin, Jelačić i Gradići.

Pogledaj sve
Pogledaj sve