14.12.2012

Beauty centar Mystic

Blagdansko je doba i u vrijeme adventa razmišljamo o darivanju drugih. No, zašto nebi i sebe darivali i počastili se?

Beauty centar Mystic novo je otvoreni centar za ljepotu u središtu Velike Gorice u kojemu možete pronaći potpunu ponudu njege lica i tijela. Počastite se tretmanom za opuštanje i prepustite se u ruke profesionalaca s 15-godišnjim iskustom u području tretmana uljepšavanja, njege i masaže.

U ponudi tretmana za lice je čišćenje lica, specijalne maske, lifting lica B.T., mikrodermoabrazija i masaža, a za njegu tijela je tu dubinsko hranjenje kože, aromaterapija, body vreping i masaže.

K tome, u Beauty centru Mystic možete urediti i nokte. Umjetni nokti i gel, pedikura, manikura su u ponudi, kao i profesionalno šminkanje.

beutycentarslika1.jpg

Povodom otvorenja novog salona za uljepšavanje i njegu tijela Beauty centar Mystic daruje troje naših čitatelja s besplatnim tretmanom po želji: manikura + lakiranje, masaža leđa, masaža lica, korekcija obrva, depilacija nausnica, farbanje trepavica i obrva. Troje najbržih koji nam se jave na email nagrade@vgdanas.hr osvojit će jedan besplatan tretman.

Beauty centar Mystic nalazi se na adresi Slavka Kolara 3c, u samom centru grada (pored robne kuće) te ima osiguran besplatan parking. Narudžbe na telefone 098/807437 i 091/5842883.

Sponzorirani članak