21.02.2012

Prijatelji životinja traže udomitelje za pse iz azila

Udruga Prijatelji životinja Velika Gorica je kroz svoje aktivnosti ponovo obišla sklonište za životinje u Pokupskom Cerju, te je tom prilikom predala veću količinu hrane i ponešto opreme koju je uspjela pribaviti u proteklih 40-ak dana.  

Svojim angažmanom pomogli su i pojedini građani Velike Gorice i njene okolice, ljudi velikog srca koji su osobno kontaktirali PŽVG želeći pomoći i donirati hranu za štićenike u skloništu.

Djelatnici skloništa ulažu velike napore kako bi se životinje osjećale dobro, prostori su se danonoćno grijali u ovih proteklih nekoliko tjedana uslijed vrlo niskih temperatura.

- Nažalost problem napuštenih i odbačenih pasa i štenaca i dalje stoji, također molimo svakoga tko može i želi udomiti psa da pogleda web skloništa i pomogne na taj način - kažu iz Prijatelja životinja uz apel da ne napuštate životinje i kontrolirate njihovo razmnožavanje.

peseki1.jpg

Životinje koje su trenutno u skloništu i traže novi dom možete pogledati na internetskim stranicama Skloništa za životinje Pokupsko Cerje.


Komentari
23.02.2012 - davor 5
e ovo je ogledalo građana Gorice koji bacaju štence na ulicu ... kako ih nije sramota
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.