12.05.2010

8.Proljetni sajam


Proljetni sajam tradicionalna je gospodarska manifestacija Udruženja Obrtnika Velike Gorice i Turističke zajednice grada Velike Gorice i održava se pod pokroviteljstvom grada Velike Gorice, 15. i 16. svibnja 2010.


Osnovni cilj mu je predstaviti lokalno obrtništvo i poduzetništvo tematski vezano za uzgoj bilja, ekologiju, zdravu hranu i zdrav način života, očuvanje starih zanata i proizvodnju suvenira, uz bogat kulturno - zabavni program.


Osmi proljetni sajam u Velikoj Gorici održat će se u prostoru oko Pučkog otvorenog učilišta i na Tržnom centru. Ondje će se predstaviti velikogorički inovatori, a na dječjoj likovnoj radionici oslikavat će se makete goveda Tur. Susret generacije u Klubu 100 bit će u subotu u 20 sati. Ne propustite ni veliku reviju frizura najpoznatijih velikogoričkih frizerskih salona '3. Hair Fashion VG 2010.' U nedjelju u 17 sati u velikoj dvorani Pučkog učilišta.


Sponzori ovogodišnjeg proljetnog sajma su Zagrebačka banka, Splitska banka, Hidrel d.d. Gašparić auto, Credo banka i MB Frigo. Program sajma možete pogledati ovdje.Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati