°C 3

Nova oaza ljepote u našem gradu

17.05.2018.

Ivana Crnković

Sve pripadnice ljepšeg spola znaju koliko je kvalitetna kozmetika važna za održavanje ljepote lica i tijela. Usluge koje vam u tome mogu uvelike pomoći očekuju Vas na adresi Kurilovečka 28, gdje je svoja vrata otvorila nova beauty oaza u Velikoj Gorici - Beauty Time Studio.

Ovdje će Vas dočekati opuštajuća i ugodna atmosfera za koju je zaslužna vlasnica Tatjana Lulić. Salon je otvoren krajem 2016. godine i već je uspio zadobiti simpatije klijentica i klijenata iz Velike Gorice, a i Zagreba.

-Svaki dan u kozmetologiji provode se nove studije i nova istraživanja. Budući da nedostaci i promjene na koži koje narušavaju estetski izgled mogu negativno utjecati na duševni sklad osobe, kozmetika objedinjuje spektar djelatnosti kojima je cilj uljepšavanje individualne ljepote čovjeka. Stoga, u ovom poslu stalno se moraš prilagođavati novim otkrićima i tu nema stajanja na mjestu... Prema tome, potrebno je steći certifikate, pohađati dodatne edukacije i neprestano se razvijati. Upravo u stalnom usavršavanju vidim svoj put do uspjeha- rekla nam je vlasnica Tatjana Lulić.Istaknula je kako vrlo pomno pristupa izboru preparativnoj kozmetici, prema sastavu, prema tome kako ona djeluje na kožu klijentica i koliko je učinkovita u rješavanju različite problematike kože.

-Materijali se ne biraju po principu jeftinog ili skupog. Bitan je kvalitetan proizvod s dobrom reputacijom na tržištu. Prirodna ulja i balzami, prirodni i čisti aktivni sastojci morskog i biljnog porijekla, vitamini, te visoko kvalitetni preparati u antiaging tretmanima su među profesionalnim proizvodima koji koristimo: Decleor, Mesoestetic, Babor, Skeyndor, Thalgo, Casmara, Depelive, Afrodita- dodaje vlasnica salona.

U ovom prekrasnom studiju možete se opustiti uz razne tretmane kao što su tretmani lica, frakcijska mezoterapija, tretmani pomlađivanja, tretmani kiselinama, odnosno, anti-age i anticelulitni tretmani koji su u vrlo kratkom roku postali veliki hit u svijetu, ali i kod nas. Također, možete se opustiti u masaži tijela, posebnoj masaži lica i depilaciji. Ovdje možete napraviti popularno japansko iscrtavanje obrva i ekstenzije trepavica te se po kratkom postupku riješiti svakodnevnog šminkanja.


Bliži se ljeto i skoro svaka žena zna koje muke donosi celulit, a da bi ga se zauvijek riješili u Beauty Time Studiju možete isprobati maderoterapiju koja je vrlo učinkovita u rješavanju celulita i preoblikovanju tijela .

Svi tretmani rade se s prirodnim preparatima, a kozmetičarke s velikom pažnjom pristupaju svakom tipu kože te svaku problematiku lica rješavaju tretmanima. Filozofija Beauty Time Studio - individualni pristup prema svakom klijentu, ovdje je svaki čovjek jedinstven, kao i koža, i lice čovjeka je drugačije i jedinstveno, s vlastitom poviješću, stanjem, genetikom, dobi i drugim karakteristikama te kombinacijom aparata, preparata i tretmana pomoći ćemo dolasku do željenog cilja.

Međutim ništa od ovoga ne bi davalo rezultate bez svakodnevnih edukacija i usavršavanja koji su ključ i uspjeh napretka Beauty Time Studija.

Galerija slika

Nova oaza ljepote u našem gradu Nova oaza ljepote u našem gradu Nova oaza ljepote u našem gradu Nova oaza ljepote u našem gradu Nova oaza ljepote u našem gradu Nova oaza ljepote u našem gradu Nova oaza ljepote u našem gradu Nova oaza ljepote u našem gradu