°C 3

"Ljubav u gradu": Fotkajte i osvojite nagradu

07.02.2018.

Redakcija

Još do kraja ovog tjedna možete se prijaviti na foto natječaj "Ljubav u gradu" koji povodom Valentinovog organizira Gorički klub mladih. Očekuju vas i vrijedne nagrade!

-Pozivaju se svi zaljubljenici u fotografiju, amateri ili profesionalci da se prijave na foto natječaj “Ljubav u gradu” - kažu iz GKM-a.

Na natječaj je pristiglo već nekoliko fotografija, a budući da traje do nedjelje, 11. veljače, organizatori pozivaju sve zainteresirane da se uključe.

Fotografije mogu prikazivati sve što autore asocira na ljubav, bilo prema partneru, prijatelju, kućnom ljubimcu, gradu ili nečemu drugome, a pravila su vrlo jednostavna. Sudjelovati mogu svi zainteresirani, bez obzira na dob, koji žive na području Grada Velike Gorice. Svaki autor može poslati maksimalno 3 fotografije i to e-mailom na adresu gorickiklubmladih@gmail.com s naslovom “Foto natječaj: Ljubav u gradu” uz navođenje osobnih podataka (ime i prezime, adresa).

Tri najbolje fotografije osvajaju vrijedne nagrade; 1. nagrada - Večera za dvoje u restoranu Kaktus u Velikoj Gorici, 2. nagrada - 2 ulaznice koje vam poklanja Muzej prekinutih veza u Zagrebu, 3. nagrada - 2 ulaznice za kino u Kinu Gorica.
Dodatne informacije možete vidjeti ovdje. Sretno!