26.05.2009

402 Street Race - osvrt


402 Street Race cirkus je napustio Veliku Goricu. U dva dana održavanja ovaj event posjetilo je oko 15.000 ljudi koji su mogli uživati u utrkama, razgledati tunirane automobile, uživati u show programima poput Jet Dragstera koji je doslovno zapalio pistu ili odmarati oči na Sexy Car Wash-u ili izboru za najljepšu hostesu. Oni koje sunce nije izmorilo preko dana navečer su i zaplesali uz DJ-a Go Cut na open air partyu. Za svakoga ponešto.


Tako se 402 Street Race se u punom sjaju vratio u Veliku Goricu. U natjecateljskom djelu sudjelovalo je preko 200 natjecatelja od kojih su najbolji podijelili fond od 70 tisuća kuna. Street Race, Street Style, Emma i db Cup glavne su kategorija natjecanja.


Završetak 402 Street Race sezone predviđa se u Zagrebu, pa organizatori ostavljaju mogućnost da ovaj event ove godine možda još jednom posjeti Veliku Goricu.


Ukoliko želite saznati još o 402 Street Race-u u Velikoj Gorici, na linku se nalazi press release koji sadrži pregled pobjednika po natjecanjima - PRESS RELASE.

(.doc file 2,5 MB)


Podsjećamo Vas i na naše fotogalerije - Sexy Car Wash i 402 Street Race.


Komentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.