Novosti Sport Događanja

REZULTATI: Gorica ponovno vodeća

08.10.2017. / Sportska redakcija

Nogometaši Gorice pobjedom protiv Kustošije ponovno su vodeća momčad Druge lige. U srazu protiv posljednjeplasiranog sastava lige Gorica je slavila s 1:0. Strijelac pogotka vrijednog tri boda bio je Luka Sedlaček.

Nogometaši Udarnika u 9. kolu Treće lige gostovali su kod vodeće Opatije gdje su osvojili bod odigravši 2:2. Izgubili su Kurilovčani zapravo dva boda, jer su izjednačujući pogodak primili u 97. minuti susreta.

U Četvrtoj ligi turopoljski predstavnici ostvarili su polovičan učinak; pobjedu su ostvarili nogometaši Gradića koji su s 2:1 svladali Croatiju iz Hrastja, dok je Polet na Zvrniku poražen od Zeline s 2:0. Strijelci za momčad trenera Zorana Tomčića bili su Igor Hajduk i Mario Šandor.
U Jedinstvenoj županijskoj ligi Lukavec i dalje jaše pobjednički. U današnjem susretu Lukavčani su u Kupincu s 3:0 porazili istoimenog domaćina uz dva zgoditka Skorina i jednog Lea Hladnog. Uspješni su bili i ostali turopoljski predstavnici; Lomnica je s 3:0 porazila Vatrogasac, HNK Gorica II s 3:1 Dinamo (J), dok je Klas s 2:1 bio bolji od Strmca.

U Prvoj županijskoj ligi ponovno se dogodila promjena na vrhu. Turopoljac je nakon minimalne pobjede do koje su došli u posljednjim trenucima susreta ponovno vodeći. Danas su s 1:0 porazili Bunu, dok je Dinamo Hidrel u srazu protiv Kloštra doživio prvi poraz. Gosti su slavili s 2:1. Prvu pobjedu ostvario je Mraclin koji je s 2:1 porazio u Vukovini Ban Jelačić, a pobjednički niz nastavio je Vatrogasac koji je slavio u Gornjoj Lomnici kod Meštrice slavivši također s 2:1.

REZULTATI
2. HNL, 10. KOLO
HNK GORICA – NK KUSTOŠIJA 1:0

3. HNL, 9. KOLO
NK OPATIJA – NK UDARNIK 2:1

4. NL NS ZAGREB, 9. KOLO
NK POLET – NK ZELINA 0:2
NK GRADIĆI – NK CROATIA 2:1

JŽNL, 9. KOLO
NK KUPINEC – NK LUKAVEC 0:3
NK LOMNICA – NK VATROGASAC 3:0
NK KLAS – NK STRMEC 2:1
HNK GORICA II – NK DINAMO (J) 3:1

1. ŽNL, 9. KOLO
NK TUROPOLJAC – NK BUNA 1:0
NK DINAMO HIDREL – NK KLOŠTAR 1:2
NK BAN JELAČIĆ – NK MRACLIN 1:2
NK MEŠTRICA – NK VATROGASAC 1:2
NK MLADOST – NK ZVEKOVAC 3:0

Podijeli