Novosti Sport Događanja

Trećom pobjedom u nizu zakomplicirali borbu za vrh

14.05.2017. / Sportska redakcija

Mladi nogometaši Gorice nakon pomalo neočekivanog poraza od TOP-a nanizali su tri uzastopne pobjede. Nakon što su s 4:0 svladali Sloga SU-ZA i Lukavec u jučerašnjem su susretu izabranici trenera Perice Vidaka s 4:2 slavili protiv Strmca.

Svih osamnaest igrača koji su zauzeli mjesto u zapisniku bili su mahom 1998. i 1999. godišta, od kojih su neki upisali i prve seniorske minute, ali i pogotke. Ono što je posebno obradovalo trenera Vidaka podatak je kako su se među strijelce upisala čak tri igrača 99 godišta; Josip Grgić, Ivan Krpečanec i Adrian Perić, a strijelac je bio i godinu dana stariji Ladislav Roginić.

-Poznato je kako ja volim raditi s mlađim igračima, zbog čega mi je jučerašnja pobjeda itekako draga i važna. Mladost nas vuče i to treba biti glavni smisao ove B momčadi- kaže nam Vidak.

Pobjedom se Gorica drugoplasiranoj Jamnici koja je s 1:0 poražena od TOP-a približila na samo dva boda, dok vodeća Croatia trenutno ima šest bodova prednosti. Borba za naslov prvaka i dalje je tako otvorena, jer uz ove tri momčadi i Bistra ima mogučnost otići do kraja.

-Ja sam rekao kako je drugi dio zahtjevniji nego prvi. Teško se može pobjeđivati u nizu, no moji igrači nekako se uspijevaju boriti sa svime time. Još uvijek je sve otvoreno, a ja sam uvjeren da ako ovako nastavimo možemo biti prvi- zaključio je razgovor Vidak.
ima

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 29. KOLO
HNK GORICA II – NK STRMEC 4:2 (3:1)
STRIJELCI: 1:0 Grgić (6), 2:0 Roginić (29), 2:1 Latin (32), 3:1 Krpečanec (44), 3:2 Latin (80), 4:2 Perić (90)
HNK GORICA II: Kamenjašević, Čurek (od 82. Perić), Desput, Mandura (od 46. Banović), Šoštarec, Grgić, Matić (od 75. Božić), Povoljnjak, Roginić (od 90. Sudar), Lučić (od 67. Tadić), Krpečanec. TRENER: Perica Vidak
NK STRMEC: Kosovec, Mrazović (od 59. Bašić), Novački (od 60. Trcak), Dimović (od 66. Kušec), Bičak, Latin, Bedeković, Šumiga, Krnjak, Tarandek, Gradečki. TRENER: nema

Podijeli