04.08.2009

10. memorijalni turnir Danijel ŠandorOvaj vikend održan je 10. memorijalni malonogometni turnir pod nazivom Danijel Šandor. Turnir se održavao u petak i subotu na betonskom igralištu u Cvjetnom naselju u Velikoj Gorici, a na njemu je sudjelovalo 10 momčadi.

Iako je vrućina bila velika igračima to nije smetalo da pokažu što je dobar nogomet. Pobjednik ovogodišnjeg turnira je malonogometna momčad „Zovko dom gradnja“ koja je u finalu sa 3:2 bila bolja od momčadi Cafe bara Stožer. Treće mjesto osvojila je momčad Caffe bara Passage boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara.

Najboljim igračem turnira proglašen je Davor Janječić, Hrvoje Bago najbolji je vratar turnira, dok je nagrada za najboljeg strijelca turnira pripala Marku Julariću.

Organizatori su iznimno zadovoljni odazivom momčdi, njihovom  igrom i  cijelim turnirom.

Ana HodakKomentari
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Kultura

22.01.2017 Pinokio
-kazališna predstava
-dvorana Gorica u 17 sati