24.02.2011

(Ne)Normalni show u Stotki

(Ne)Normalni show ovoga nam petka ponovno dolazi u Veliku Goricu. Nakon posljednjeg showa koji je ispunio Klub 100 ovoga puta pripremaju nešto drugačije. Ista postava, ista kvaliteta, ista atmosfera, ali drugačiji repertoar.

Naime, (ne)normalni Balašević tribute bend izgubio je pravo autora da javno izvodi njegove pjesme. Bend "gospodski" ne želi govoriti o razlozima, ali priča se da je prijateljstvo nestalo zbog financijske prirode stvari nakon što je bend održao poveći tribute koncert što se autoru nije svidjelo. 

No, to je samo još više dalo bendu poticaja da se okrenu autorskim skladbama i stvaranju novih pjesama. Osim što su počeli redati svoje stvari na koncertima i dalje su dominantni domaći hitovi EKV-a, Bajage, Rundeka, Gibonnia, Parnog Valjka, ali i stranih hitova u zanimljivim arnažmanima. Kako zvuče nove stvari poslušajte na njihovom youtube kanalu.

- Ako ste nas voljeli čuti kako sviramo pjesme Đorđa Balaševića, sigurno će vam se svidjeti i ovaj novi koncept i koncert. Pjesme jesu nove, ali mi smo stari - kaže Nenad Jelenkovac.

Dakle, među prvima nakon stanke od ljeta 2010. godine možemo čuti kako zvuče (ne)normalni. Koncert je u petak u Klubu 100, s najavljenim početkom događanja u 22 sata, a ulaznice su po cijeni od 25 kuna.

Vgdanas portal na koncert vodi petero naših čitatelja. Najbržih 5 koji se javi na email adresu nagrade@vgdanas.hr osvajaju po jednu ulaznicu za koncert!


Komentari
25.02.2011 - urednik
Umalo zaboravih. Karte su otišle Petri, Maji, Ivani, Jeleni i Tei. Cure nadam se da ste od jučer provjerile mejlove. Dobru zabavu!
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife