25.08.2010

(Ne)normalni Balašević bend

Kao uvod u novu koncertnu sezonu ovoga četvrtka, 26. kolovoza, Klub 100 nam daruje besplatan koncert poznatog nam tribute benda.

(Ne)normalni Balašević Tribute bend poznat je svim ljubiteljima Dorđe Balaševića, a velikogoričkoj publici su se predstavili koncertom u veljači ove godine kada su ispunili Klub 100. Na koncertu koji će potrajati više od 3 sata zasvirat će se legendarne pjesme Đorđe Balaševića čiji opus tribute bend njeguje godinama, a što im je Balašević i sam priznao proglasivši ih službenim tribute bendom.

Bend iz Novog Sada zasigurno će ponovno napuniti Stotku, a ovoga puta ne morate brinuti za karte jer je ulaz slobodan. Intervju s članovima benda koji smo napravili u veljači 2010. godine možete pročitati ovdje, a fotogaleriju s prvog koncerta ovdje.

balasevic.jpg


Komentari
27.08.2010 - Tuzna sova
Puno puno bolje nego na ŠKORI.
27.08.2010 - djordje
ko je bio kak je bilo?
25.08.2010 - Johnny
Obavezno!
25.08.2010 - Tuzna sova
BESPLATAN KONCERT Balasevic tribut benda u Gorici!? nemogu vjerovat svaka cast. dolazim
Prikaži ostale komentare ...Korisničko ime
Prepiši kod

*** Komentari na forumu objavljuju se u realnom vremenu i bez ograničenja objave komentara te se vgdanas.hr ne može se smatrati odgovornim za izrečeno. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje i klevetanje te širenje mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. Komentari koji neće zadovoljavati navedene uvjete bit će moderirani ili izbrisani.Komentiranjem na vgdanas.hr prihvaćate ove uvjete u cijelosti.

Najave - Nightlife